INTERVENTIETEAM VOOR JEUGD & GEZIN

INTERVENTIETEAM VOOR JEUGD & GEZIN

INTERVENTIETEAM VOOR JEUGD & GEZIN

GEEN WACHTLIJST

Vele gezinnen direct en snel geholpen door Within the Family

“Wat hebben wij gevochten, met niets kwamen wij verder. Advies? Onze zoon uit huis laten plaatsen. Wij konden ons hierin niet vinden. Was dit wat de hulpverlening kon doen? Was dit echt alles? Ik heb contact op genomen met Within the Family, binnen een week hadden wij een eerste gesprek. Inmiddels zijn wij twee maanden verder. Onze zoon is nog steeds thuis, sterker nog we vorderen elke dag! Wat hebben wij weer hoop gekregen en rust. Thanks voor jullie inzet en wat een fijn team zijn jullie!”

Elk mens is bereid om verder te komen

Lees meer ervaringen

Within the Family heeft mij heel erg geholpen ze zijn heel strict naar mij toe geweest maar wel fair. Ben dan ook dankbaar dat ik Corinne en Jamey regelmatig op bezoek heb!

John

Super! Wat hebben ze een goede aanpak en durven ze ook door te zetten. Een goed plan in overleg met ouders gemaakt word, veel telefoontjes om alles door te spreken en ga zo maar door ! thnx allemaal !

Miranda

Ik kan alleen maar lovend zijn over Within the family. Hoe ze mij en mijn zoontje hebben geholpen in een zeer moeizame periode dat is echt fantastisch. Het feit dat ze altijd bereikbaar zijn, bereid zijn om even je aan te horen, een duidelijk plan van aanpak hebben, maakt dat het allemaal heel werkbaar is.  Haha als ze dan een avondje met je mee komen eten om naar de interactie van het gezin te kijken, is het gewoon gezellig en horen ze er helemaal bij ;) Dankzij Within the Family heb ik weer helemaal mijn oude zoontje terug gekregen!

Anoniem

Wat ben ik Within the Family dankbaar! Vanaf moment 1 zijn ze heel erg duidelijk geweest in de aanpak naar ons toe. Het is zoooo een pluspunt dat je ze altijd kan bereiken, 24/7! Nooit te beroerd om even een korte afspraak in te plannen om even extra te komen praten met ons als ouders. Mijn zoontje staat te springen als zijn maatje hem weer komt ophalen om iets leuks met hem te doen! Ik heb na bijna anderhalf jaar eindelijk mijn kind weer terug! Dank jullie wel!

Bianca

Wij horen graag van u

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op

Contact

Wij werken samen met onder meer: